MALATYA / YEŞİLYURT - Yeşilyurt Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Okulumuz pansiyonunda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile iftar programı gerçekleştirldi. Programa ilçe milli eğitim müdürmüz sayın Caner GÜLER de katıldı.

Mrt

İlçe milli eğitim müdürümüzün okulumuzu ziyareti sırasında öğrencilertimize söz verdiği imzalı kitapları öğrencilerimize taktim ettik. Müdürümüze bu güzel hediyeleri için çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Öğrencilerin, ortaöğretim süresince öğretim programlarında yer alan kazanımları destekleyici nitelikte sanat, zanaat, spor, bilişim teknolojileri, yabancı dil, tasarım vb. alanlarda; ilgi, istidat, kabiliyetleri ile ihtiyaçları doğrultusunda seçecekleri uzaktan veya yüz yüze kurslar yoluyla bilgi, beceri ve yetkinliklerini geliştirerek hayata hazırlanmaları amaçlanmaktadır.

Mrt

Çanakkale Zaferinin 109. Yılı okulumuzda çoşkuyla kutlandı. Programda Kuran-ı Kerim tilaveti,şiirler,sinevizyon gösterileri ve Çanakkale ile ilgili ezgiler yer aldı. Şehitlerimiz rahmet ve minnetle anıyoruz ruhları şad olsun.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü münasebetiyle program düzenlendi. Orotoryo , şiirler ve marşlar okundu. Öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Malatyalı yazarlarımızdan Nilüfer Zontul Aktaş, "Hayallerimiz Kadarız" konulu konferans verdi

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda tatbikat yapıldı ve etkinlikler düzenlendi.

Şbt

5.6.7.8 hazırlık sınıfı 9.10.11'inci sınıflara yönelik olarak İOKBS 21 Nisan 2024 tarihinde Türkiye saati ile 10:00 da yapılacaktır.

Sınav başvurusu 13 Şubat 2024 - 1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ock

Şehitleri anma programı düzenlendi. Yasin-i Şerif okunması ve dua ile program sona erdi.

Ock

Sene sonu etkinlikleri kapsamında, Toplum destekli polis ekibi, okulumuz ortaokul öğrencilerine yönelik bir konferans verdiler. Konferansta akran zorbalığı, temel güvenlik konuları ve polislik mesleğinin tanıtımına yer verdiler.

Ara

Genç hatipler hutbe yarışması okulumuzun koordinatörlüğünde Reşadiye camide yapıldı. İl milli eğitim müdür yardımcısı Ekrem DEMİR'İN de katıldığı yarışma dereceye girenlere ödül verilmesi ile sona erdi.

Kas

Atatürk'ü anma günü münasebetiyle okulumuz öğrencileri öğretmenlerimiz rehberliğinde program düzenlediler. Atatürk'ü saygı ve özlemle anıyoruz.