MALATYA / YEŞİLYURT - Yeşilyurt Anadolu İmam Hatip Lisesi

Rehberlik

Ock

9. Sınıf öğrencilerimiz aralarında görev dağılımı yaparak bu dönem öğrendiklerini bizimle ve birbirleri ile paylaştılar.

Ara

İnsan hakları günü ile ilgili görselimiz koridorlardaki LCD ekranlardaki yerini aldı. Pano görselimiz öğrencilerimizin ve okul çalışanlarının farkındalığını artırıyor.

Kas

5/A sınıfı öğrencilerimiz kişisel güvenliği sağlama yeterliliklerini geliştirecek bir etkinliğe imza attılar.

Kas

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün "Öğrenmek Seninle Güzel" Projesi'ni tanıtmak amacıyla sınıf rehber öğretmenlerimizle Zoom üzerinden çevrimiçi toplantı yapıldı.

Ekm

Okulumuzda eğitim ve öğretime bu yıl başlayan 5. ve 9. sınıf öğrencilerimize göz taraması yapıldı.

Haz

Rehberlik Servisimiz tarafından hazırlanan veli bültenine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız:

meb_iys_dosyalar/44/10/181895/dosyalar/2022_06/13141558_YKS-Eveveyn-Bulteni.pdf

Haz

Yeşilyurt AİHL'de çok boyutlu bir gelişim süreci öğrencilerimizi bekliyor.

Haz

Öğrencilerimizle sınav kaygısı konulu bilgilendirme çalışması yapıldı.

Haz

Sınava girecek öğrencilerimiz için paylaştığımız sınav kaygısını yenmenin yolları bültenine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız: